Naša kvaliteta

Interhome Quality checkU Interhomeu se pridržavamo striktne i jasne klasifikacije objekata po zvjezdicama koja Vam daje sigurnost da će rezervirani objekt biti opisane kvalitete, bez obzira koji objekt ili destinaciju odabrali. Naši djelatnici redovno provjeravaju sve objekte i bilježe promjene.★★★★★
Luksuzno i ukusno uređeno, opremljeno po najvišim standardima. Prikladno za goste koji traže prvoklasnu kvalitetu i luksuz.
Prikaži sve

★★★★
Iznimno lijepo i skladno uređeno, namještaj i oprema visoke kvalitete, često s luksuznim detaljima. Prikladno za goste koji cijene iznadprosječnu kvalitetu i komfor.
Prikaži sve

★★★
Lijepo i ugodno uređeno, uz kvalitetan namještaj i opremu. Prikladno za goste koji traže kvalitetu i komfor, ali bez luksuza.
Prikaži sve

★★
Praktično i svrsishodno uređeno, često prema lokalnim običajima. Namještaj i oprema prosječne kvalitete. Prikladno za goste koji nemaju visoke zahtjeve, ali traže funkcionalnost.
Prikaži sve


Jednostavno i skromno uređeno. Namještaj i oprema svrsishodni, najčešće stariji, uz malo komfora. Prikladno za nezahtjevne goste koji traže pristupačnije cijene.
Prikaži sve