O nama

Rezervirajte online preko 40.000 provjerenih kuća za odmor i apartmana

Bez obzira što tražite: Interhome može ispuniti gotovo svaki Vaš zahtjev uz preko 40.000 kuća za odmor i apartmana u 32 zemalja. Da li je to planinska kućica, vila s bazenom, gradski apartman, seosko imanje ili čak dvorac - pronaći ćete pravi smještaj za Vas, a sve je moguće rezervirati online! Interhomeove usluge uključuju vođenje cijelog procesa rezervacije i naplate, preuzimanje ključeva i završno čišćenje apartmana. Uz sve to, Interhomeovi standardi kvalitete i prepoznatljiva kategorizacija po zvjezdicama garantiraju zadovoljstvo naših gostiju. 
Pronađite savršenu kuću za Vaš odmor!

Call centar za naše goste - na raspolaganju 0-24 za sva Vaša pitanja

Interhome Vam je na raspolaganju za sva pitanja i savjete u bilo koje dana i noći. Naš višejezični call centar Vam je dostupan 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Nazovite nas na i sa zadovoljstvom ćemo Vas savjetovati ili odgovoriti na Vaše upite.
Nešto Vas zanima? Nazovite nas!

Osobni savjeti i usluge u turističkim destinacijama

Jedna od Interhomeovih prednosti je to što smo Vam uvijek na raspolaganju. Osoblje Interhomea, partnerske agencije i domaćini dočekuju goste i na raspolaganju su na licu mjesta u samoj destinaciji.
Lokalne usluge

Švicarska kvaliteta od 1965. - europski lider u ponudi kuća za odmor i apartmana

Interhome je osnovan 1965. godine u Švicarskoj te se možemo s ponosom osvrnuti na više desetljeća uspješnog poslovanja. Danas je Interhome europski lider u iznajmljivanju kuća za odmor i apartmana diljem svijeta. Interhome ima 15 lokalnih podružnica, dok sam HHD AG ima sjedište u Zurichu, a u 100%-tnom je vlasništvu Hotelplan Holding AG, jedne od vodećih švicarskih turističkih grupacija. Sam Hotelplan je u vlasništvu Migrosa, vodećeg švicarskog prodajnog lanca, također sa sjedištem u Zurichu. Uz švicarsku kvalitetu poslovanja, Vaše zadovoljstvo je garantirano.
Profil kompanije