Skijanje

Iskoristite najveći izbor i rezervirajte Vaš zimski dom već danas!
Romantični chaleti i šarmantni apartmani čekaju na Vas u najljepšim europskim skijaškim regijama. Rezervirajte Vaš zimski dom u ŠvicarskojAustriji ili Francuskoj i provedite nezaboravne trenutke na snijegu. Za mlade i one koji se tako osjećaju, za ljubitelje avanture i aprés-ski zabava, užitak je garantiran svakome! Otkrijte prekrasne regije kao što su GrisonsValaisTirol ili Val Thorens.

Pronaći i rezervirati smještaj je savršen prvi korak planiranja Vašeg sljedećeg putovanja. Nakon ispunjenog dana na svježem zraku, ugrijte se uz šalicu tople čokolade uz kamin u Vašem chaletu ili apartmanu. A onda trk natrag na aprés-ski!

Ideje za Vaš odmor

Neka Vas inspiriraju naše najatraktivnije i najpopularnije kuće za odmor i apartmani. Možda tražite nešto direktno uz skijaške staze? Udobni chalet za cijelu obitelj ili šarmantni apartman za dvoje? Uz naš širok izbor u najljepšim skijaškim regijama Europe, sigurno smo da ćete pronaći nešto za Vas!

Destinacije iz snova za Vaš odmor

Provedite nezaboravne trenutke u najljepšim skijaškim regijama AustrijeŠvicarskeFrancuskeItalije ili Njemačke. Otkrijte predivne panorame, popularne skijaške regije i pitoreskne zimske krajolike. Ili tražite nešto neobično: promatranje polarne svjetlosti u Lapplandu ili otkrivanje ljepota Norveške?

Naših top destinacija:

Swisspeak Resorts
U prosincu 2019. ćemo otvoriti naš drugi Swisspeak Resort u Meiringen! Pozivamo Vas da posjetite naše resorte u Vercorinu i Zinalu i uvjerite se u kvalitetu i lokaciju za pravi skijaški užitak. 
>> Swisspeak Resort: jedinstveno iskustvo!

Prednosti Interhomea

Uz Interhome nećete samo uživati u najljepšim kućama za odmor i apartmanima diljem Europe, već imate pravo i na vrijedne popuste i pogodnosti koje smo s našim partnerima pripremili za Vas.